ToneFix
Oy 4.8/5 ile 3764 Türkiye'den mutlu müşteriler

ToneFix

349TL 698 TL
50% İNDIRIM
00 Saat
00 dakika
00 Saniye
EMİR

TONEFIX YOĞUN IYILEŞME

Cilt kusurlarını (pigmentasyon, eşit olmayan ton, kırışıklıklar) 30 günde %93 daha az fark edilir hale getirir. Klinik olarak kanıtlanmış cilt dönüşümü

EMİR
ToneFix

TONEFIX CILDIN GENÇLIĞINI VE GÜZELLIĞINI UZUN SÜRE KORUMAYA YARDIMCI OLACAK BIR KREMDIR strelica

Yaşlanmanın tüm belirtilerine karşı
yok edici darbe

ToneFix cilt üzerinde hücresel düzeyde etki eder. Bileşimdeki meyan kökü dermise derinlemesine nüfuz ederek hücreleri nemle doyurur. Cilt “su içer”, bu da cildin daha nemli, taze ve parlak hale geldiği anlamına gelir.

Sonuç olarak doğal kolajen üretimi güçlenir. Bu sayede ciltte doku hasarı, yoğunluk ve elastikiyet kaybının yanı sıra sarkma ve kırışıklık engellenir.

Anında etki
ToneFix, “ikinci bir cilt yüzeyinin etkisi” gibi görünmez bir modellenmiş kabuk oluşturarak, yüzü anında şekillendirir. Yüzün oval şekli daha net ve daha belirgin hale gelir. Bunun sonucunda cilt üzerindeki beyazlatma etkisi ile birlikte 7-10 yaş daha genç bir görünüm sağlanır.

Uzmanlarımız strelica

ToneFix araştırması, cilt sağlığı alanında önde gelen uzmanların rehberliğinde Münih Kozmetoloji Enstitüsünde gerçekleştirildi:

Orhan Canıtez
ToneFix, kozmetoloji alanı için bir atılımdır. Kariyerim boyunca benzer maddelere sahip ürünlerle karşılaştım ama hiçbiri ToneFix kadar güçlü bir etki yaratmadı. Bu krem, cilt hücrelerinin kendi kendini yenilemesini uyararak cildin orijinal güzelliğini geri kazandırmaktadır.

Leman Vuslatgil
ToneFix, her kadın için kozmetik seçiminde lider olmalıdır. Kremin benzersiz formülü, cildin solması, kuruması veya sıkılaşmasında olduğu gibi derin kırışıklıklar konusunda da etkili çalışır.

Jale Karlı
ToneFix, profesyonel güzellik bakımlarının etkisine sahip tek evde bakım ürünüdür. Düzenli kullanımda yüz hatları belirginleşir, kırışıklıklar azalır, sarkmalar ve yaşlılık lekeleri yok olur.

Rakamlarla TONEFIX strelica

%97 – oranında müşteri memnuniyeti elde edilmiştir

Bu kremin geliştiricileri – tıbbi deneyime sahip uzmanlarca geliştirilmiştir

%80 – oranında tüketici, sadece 1 kez denedikten sonra her zamanki bakım ürünü yerine ToneFix tercih etmiştir

3 yıllık – araştırma ve geliştirme süreci

Onlar ToneFix'i denediler strelica

Siz de deneyin ve izleniminizi paylaşmayı unutmayın

Uzun zamandır sigara içiyorum ve yüzümün grimsi sarı olduğu gerçeğiyle barışmıştım. Ayrıca, yaşla birlikte yeni yaşlılık lekeleri ortaya çıktı. Anneler Günü’nde büyük kızım bana ToneFix hediye etti ve süper bir etki sözü verdi. Gerçekten oldu. Krem yüzümdeki tüm yaşlılık lekelerini sildi ve kırışıklıkları düzeltti, eşit ve sağlıklı bir renk aldı. En az 5-7 yaş daha genç görünüyorum.

Serpil, 49

ToneFix süper bir üründür! Özellikle karşılaştırılacak bir şey varsa. Sıradan bir kremin (İsviçre serisi veya La Mer gibi lüks olmayan) böyle bir etki vereceğini düşünmemiştim. Cildi çok iyi besler ve gözenekleri tıkamaz. Cildim de iyileşti, daha düzgün hale geldi, pigmentasyon kayboldu. Yüzüm şişirilmiş bir top gibi esnek. Herkese tavsiye ederim! İlk kullanımda aşktır.

Serra, 38

Özel teklif

349TL 698 TL ToneFix 50% İNDIRIM

Mal miktarı sınırlıdır

00 Saat
00 dakika
00 Saniye
-50% ToneFix

50% İndirim! Şimdi ToneFix'u sipariş edin!

Son 24 saatte 158 ürün satıldı