EcoSlim biljne kapi za mršavljenje – gdje kupiti

EcoSlim Slimming Drops
-50% Specijalna
ponuda
Reviews (117)

Umjesto da kupujete garderobu koja će istaći vašu figuru, zarobljeni ste u komadima odjeće koji prikrivaju vaše nedostatke? Uvjereni ste da rezultati dolaze isključivo sa marljivim i dugotrajnim treninzima u teretani, te ishranom koja više podsjeća na gladovanje? Umorni ste od brojnih i neuspjelih pokušaja mršavljenja, zarobljeni u začaranom krugu debljine i nezadovoljstva, te digli ruke od zdravog i lijepog tijela?

Glavu gore, Eco Slim je stigao u pravi čas! Ne odustajte!

Eco Slim su tablete topive u vodi koje aktiviraju proces mršavljenja na prirodan način. Ovaj inovativan pripravak je visokog kvaliteta. Sastojci tableta podstiču tijelo da eliminiše štetne materije koje su se u organizmu sakupljale godinama. Osim toga, Eco Slim ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje i sveukupno zdravlje. Rastvorena tableta daje napitak prijatnog ukusa šumskog voća u kome će uživati sva vaša čula.

Eco Slim tablete će vam pomoći da ubrzate metabolizam, regulišete apetit i redukujete osjećaj gladi. Pri tome, imajte na umu da je u pitanju potpuno prirodan preparat koji neće izazvati nikakva neželjena dejstva niti negativne promjene raspoloženja. Umjesto toga, očekuje vas osjećaj zadovoljstva kada promjene u vašoj kilažu postanu sve vidljivije.

Jedno pakovanje sadrži 20 šumećih tableta. Svakoga dana otopite jednu šumeću tabletu 30 minuta prije svakog obroka i gledajte kako kilogrami nestaju. Uz EcoSlim tablete možete smršati od 8 do 12 kilograma za mjesec dana, bez napornih treninga i bez gladovanja. Svaka tableta sadrži vitamine i minerale koji će uticati na trajno ubrzanje vašeg metabolizma, izbacivanje nagomilanih toksina iz tijela, te brže sagorijevanje nakupljenih masnoća.

EcoSlim tablete su prošle sva klinička ispitivanja i dobila su odobrenje ljekara. Ove tablete su napravljenje od isključivo prirodnih sastojaka, nemaju negativnih učinaka na tijelo, te su bezbjedne za upotrebu. EcoSlim tablete čiste tijelo od toksina. Činjenica je da se masti u tijelu nakupljaju uglavnom zbog neuravnotežene ishrane, stresa i negativnog uticaja aditiva iz prerađene hrane. Sastojci EcoSlim tableta eliminišu štetne materije iz tijela, te pokreću procese u tijelu koji dovode do normalizacije metabolizma, održavanje optimalne ravnoteže hormona, a na kraju i do smanjenja težine.

Za svega mjesec dana, smršajte nevjerovatnih 12 kilograma!

Šta sadrži Eco Slim?

Šta sadrži Eco Slim

Eco Slim čine isključivo prirodni sastojci dobijeni iz biljaka. Ne sadrži vještačke boje, mirise ili bilo kakve štetne materije koje mogu ugroziti vaše zdravlje.

Fukus alga je morska alga koja je poznata kao sredstvo za mršavljenje. Bez štetnih efekata razlaže masnoće, djeluje na sluznice i limfni sistem. Sastojci ove alge na metabolizam čovjeka djeluju polako, ali neprekidno, stoga je za željene rezultate potrebno vrijeme. Polisaharidi u sastavu sluzi alge fukus olakšavaju izbacivanje štetnih materija iz organizma putem debelog crijeva. Mikroelementi nadoknađuju izgubljene minerale dok jodom bogate materije blago potiču štitnu žlijezdu na rad što blago ubrzava metabolizam i dovodi do pojačanog trošenja kalorija.
U svijetu se koristi čaj od fukusa, ali je izrazito neugodnog ukusa i mirisa. Srećom, ekstrakti ove alge se zahvaljujući istraživanjima naučnika danas mogu uspješno izolovati i koristiti u pripravcima poput Eco Slima.

Kompleks B vitamina sadržan u tabletama Eco Slim čine vitamin B12, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B8 i vitamin B2. U pitanju su esencijalne hranjive materije koje pomažu da se hrana pretvori u energiju, ne dopuštajući tijelu da ostane bez nje u toku dana. Štite imuni sistem, djeluju kao antioksidansi u borbi protiv slobodnih radikala, važni su u procesu proizvodnje crvenih krvnih zrnaca koja prenose kiseonik u cijelom tijelu. Osim toga, povećavaju nivo HDLa, dobrog holesterola koji štiti srce i krvne sudove. Održavaju ravnotežu probavnog sistema i pomažu tijelu da iskoristi druge vitamine. Ova riznica vitamina igra ogromnu ulogu u održavanju zdravlja i nesmetanog funkcionisanja organizma.

Kofein je najčešće korištena farmakološki aktivna supstanca u svijetu. Kofeina ima u čajevima, kafi, energetskim napicima, te u lišću i plodovima nekih biljaka kao što je guarana. Kofein je poznat kao materija koja podstiče peristaltiku crijeva, a osim toga ima širok spektar djelovanja. Kod ljudi smanjuje osjećaj umora, a povećava koncentraciju, volju, motivaciju, budnost i energiju. Kofein djeluje i kao diuretik što znači da oslobađa tijelo od viška tečnosti, a pospješuje i lučenje želudačne kiseline, što pozitivno utiče na varenje. Smatra se takođe da može povećati fizičku izdržljivost prilikom dugotrajnih napora, jer pospješuje sagorijevanje viših masnih kiselina i na taj način produžava izdržljivost nakon potrošnje rezervi glikogena. Odličan saveznik u borbi protiv neželjenih kilograma.

Ekstrakt listova zelenog čaja je supstanca čije ljekovito djelovanje je naučno dokazano. Zeleni čaj dolazi iz Kine, a prema njihovoj narodnoj medicini, liječi sve bolesti, od glavobolje, zubobolje, pa do psihičkih oboljenja, kao što je depresija. Zeleni čaj sadrži preko 300 materija tako ukombinovanih da daju efikasne rezultate za zdravlje. Najznačajniji od njih su polifenoli, a posebno EGCG koji je snažan antioksidans. Zeleni čaj jača srce i krvni sistem, smanjuje količinu LDL-a, lošeg holesterola, ubrzava metabolizam, reguliše nivo šećera u krvi, te daje osjećaj sitosti bez suvišnih kalorija. Osim toga, zeleni čaj pojačava kognitivne sposobnosti i sposobnosti učenja pa se smatra da je “zaštitnik mozga”.

Ekstrakt plodova gloga je sastojak koji primarno djeluje na zdravlje srca, a pored toga, koristi se kao diruetik, te u liječenju bolesti grla. Njegovo snažno diuretičko dejstvo je značajno za organizam, jer, pored viška vode koji se pomoću ovog sastojka oslobađa, eliminišu se i toksini. Glog je poznat i kao biljka koja poboljšava cirkulaciju, koja je od izrazitog značaja za dovođenje metaboličkih procesa u ravnotežu. Optimalan krvni pritisak, zdravi krvni sudovi i optimalan nivo holesterola u krvi važne su stavke u procesu zdravog i prirodnog mršavljenja bez posljedica po sveukupno zdravlje organizma.

Eco Slim:

  • Reguliše rad probavnog sistema,
  • Direktno utiče na rastvaranje masnih ćelija,
  • Pomaže proizvodnju želučanih enzima i crijevnih bakterija,
  • Zaustavlja pretvaranje ugljenih hidrata u masti,
  • 100% sačinjen od prirodnih i neškodljivih sastojaka,
  • Bez sintetičkih i umjetnih dodataka

Kako se koristi Eco Slim?

Kako se koristi Eco Slim

Današnji ubrzani tempo života ne ostavlja mnogo vremena za vježbanje i fizičku aktivnost, te nameće pitanje kako smršati brzo i zdravo. Na tržištu je veliki broj preparata za mršavljenje koji nude brza, ali i neprovjerena rješenja. Zašto rizikovati zdravlje i ići u nepoznato, ukoliko pred sobom imate prirodan, zdrav, efikasan i ispitan preparat koji su ispitali i odobrili stručnjaci?

Uz Eco Slim možete zaboraviti na odricanje od namirnica koje volite i striktne režime ishrane. Ovaj napitak će, uz obroke, obezbijediti sve hranjive materije, vitamine i minerale koji su potrebni za normalno funkcionisanje vašeg organizma, a istovremeno ubrzati metabolizam i otopiti masne naslage u nevjerovatno kratkom roku.

Zato, nemojte se izgladnjivati, dovoditi tijelo u stanje potpune iscrpljenosti, suočavati se sa posljedicama pada imuniteta. Priuštite svom tijelu zdrav i prirodan proces mršavljenja. Uz Eco Slim možete izgubiti od 8 do 12 kilograma svaki mjesec!

Za razliku od ostalih preparata, Eco Slim je prijatnog ukusa, sa aromom šumskog voća koja osvježava i podmiruje potrebu za slatkim. Važno je naglasati da nakon korištenja Eco Slima, jo-jo efekta nema jer će se vaš metabolizam dovesti u red.

Na učinkovitost Eco Slima uticaće njegova pravilna primjena. Potrebno je prije obroka otopiti jednu šumeću tabletu u čaši vode, sobne temperature. Dobićete ukusan i mirisan napitak, tako prijatnog ukusa da ćete poželjeti da ga pijete i češće od tri puta dnevno. Preporuka ljekara je da se ovaj napitak koristi mjesec dana.

Iskustva korisnika

Upoznajte osobe kojima je Eco Slim pomogao:

EcoSlim Iskustva korisnika1

Ivona,  53

Pozdrav svima, ja sam Ivona i imala sam želju da vam napišem nekoliko riječi o proizvodu koji mi je mnogo pomogao, a to je EcoSlim. Još otkad sam rodila svoje najmlađe dijete u 41-oj godini, počela sam osjećati probleme sa štitnom žlijezdom. Hormoni su podivljali, a ja sam se naglo debljala. Godinama nisam mogla postići kilažu kojom bih napokon bila zadovoljna i to sve dok nisam čula za EcoSlim. Pila sam ga tri puta dnevno prije svakog obroka i rezultati su počeli da se vide. Ne samo što se tiče kilograma, već su mi se i hormoni unormalili, tako da mi je to bitnije ipak. Jednostavno se pije, samo razmutite šumeću u čaši vode i to vam je sva mudrost. Ma prezadovoljna sam.

EcoSlim Iskustva korisnika2

Mirko,  36

Ćao ljudi. Nemam ja tu šta previše pričati o EcoSlimu osim da mi je baš promijenio život nabolje. Mučio sam muku sa stomakom, nadimao se, uvijek sam izgledao kao da sam pojeo vola i nisam znao šta da radim jer su sve žene bukvalno bile nezainteresovane zbog tog kako ja izgledam. I hajde, poslušam ja svastiku i kupim jedno pakovanje. Pa drugo, pa treće i evo prepolovio sam se. Sad sam oženjen i imam dvoje djece, a supruga kaže da sam ja njen mačo men. Šta reći više.

EcoSlim Iskustva korisnika3

Renata, 28

Za mene nema boljeg rješenja od EcoSlima. Ne samo da sam smršala 12 kilograma, već se to sve desilo u rekordnom roku, a da mi se opet zdravlje nije narušilo. Nisam bila na nikakvim dijetama, samo sam pila šumeću tabletu s vodom prije svakog obroka. Okus je predobar, nešto poput šumskog voća tako da mi to dođe kao neki sok, samo što ne deblja već baš obrnuto. Preparat mi je pomogao i sa učenjem, jer sadrži kofein tako da nisam morala da u sebe trpam tonu kafe kada bih spremala ispit već bi mi bila dovoljna doza EcoSlima. Imam osjećaj da mi se kompletan metabolizam ubrzao, pa zbog tog se em kile tope, em se ja generalno super osjećam. Nisam klonula i mlohava kao ranije, već puno življa. Toplo ga preporučujem!

Eco Slim je preparat koji će odgovarati svima!

Onima koji žele brze rezultate
Pripremate se za ljetovanje ili neki važan događaj? Želite da na fotografijama izgledate zanosno i vitko, a nemate mnogo vremena? Eco Slim će vam obezbjediti brze rezultate, pa ne propustite priliku da ga počnete koristiti već danas!

Onima koji ne smiju naporno vježbati
Iako je ustaljeno mišljenje da vitke linije nema bez dosta prolivenog znoja na rekreaciji ili napornim treninzima, Eco Slim je tu da vas uvjeri u suprotno! Možete mršati bez rizika da ćete povrijediti zglobove ili mišiće, ili nadražiti od ranije povrijeđenu kičmu.

Onima koji nemaju vremena ni strpljenja za dugotrajne dijete
Mnogo radite, brinete o najbližima, dan vam je jednostavno prekratak i nikad ne uspijevate izdvojiti vrijeme za fizičku aktivnost? Brzi način života često dovede do nagomilavanja neželjenih kilograma. Zahvaljujući Eco Slimu, možete ih se riješiti u kratkom roku, bez trošenja dragocjenog vremena!

Za one koji uživaju u voćnim ukusima napitaka
Teško vam je da se odreknete voćnih sokova? Eco Slim je odlična zamjena, od koje ne samo da se nećete debljati, nego ćete i gubiti kilograme! Uživajte u njegovom fantastičnom ukusu i gledajte kako se kilogrami tope!

Leave a Reply